Предлагаме богата гама от услуги в сферата на техническата поддръжка.

Пълно обслужване на компютърни станции. Инсталация на операционни системи и софтуер.

Оптимизация на работни станции. Отремонтиране на хардуерни проблеми, инсталация на допълнителни компоненти и upgrade на desktop машини и лаптопи.

Една добре подбрана и поддържана система може да остане функционална с години. Добрият подбор на операционна система (ОС) и софтуер за нуждите на клиента е от основно значение за изграждането на станция, която да отговори на очакванията му. С времето всеки настолен компютър или лаптоп старее и изостава от глобаното ниво и изисквания, които има софтуерът. Тогава настъпва момент за подобрение на системата (добавяне или смяна на копоненти - RAM, HDD, Video Card и т.н). При подбор на съвместими и оптимални, съвременни компоненти може да се прескочи едно технологично ниво без нужда от закупуване на нов компютър.

Ние извършваме инсталацията на софтуер, оптимизиране на работни станции и отстраняване на проблеми в нашия офис или на място при клиента (на посочен от него адрес).

Технически и хардуерни проблеми се отстраняват в нашия офис или на място при клиента . Клиентът доставя техниката в офиса или се изпраща мобилен екип на място. Срокът се уточнява допълнително .

За повече информация и запитвания можете да се обърнете към нас в секция контакти .