За СПИЙДНЕТ.БГ

За повече информация: Начало»За СПИЙДНЕТ.БГ

Фирмата се състои от креативни специалисти, преминали редица професионални курсове на обучение. В своята дългогодишна практика в сферата на Информационните технологии .

Фирмата е създадена с цел да подсигури успеха на Вашия бизнес, чрез проектиране, интегриране и реализация на високо-технологични решения. Така постигайки оптимизация на работните процеси и сигурна среда за съхранение на Вашата информация. Ние ще Ви помогнем да се съсредоточите върху бизнеса си и да използвате максимално ефективно възможностите на Информационните технологии. Надяваме се да Ви бъдем полезни дори, ако във Вашата организация разполагате със служители, които отговарят за поддръжката на техниката, тъй като услугите, които Ви предлагаме обхващат изключително широк спектър от възможностите на съвременните технологии.

Вярваме, че услугите предлагани от нас , ще бъдат полезни за Вас. Убедени сме в успеха на съвместната ни дейност, тъй като нашите основни принципи във всяко едно начинание са базирани на висок професионализъм, ефективност, коректност,креативност и експедитивност. Подходът и прилаганите IT-решения към всеки клиент са индивидуални и съобразени както с характера, така и с детайлите и специфичните изисквания на конкретния бизнес. Всичко това прави СПИЙДНЕТ.БГ предпочитан партньор и доставчик на услуги в сферата на Информационните Технологии.

 

СПИЙДНЕТ.БГ е фирма специализирана в поддръжката на компютри и офис техника. Освен с поддръжка фирмата се занимава и със системна интеграция на хардуер и софтуер ,изграждане на сървъри , изграждане на мрежи, асемблиране на компютърни системи, изграждане и поддръжка на уеб страници, възстановяване на изтрита информация, VoIP телефония.

Нашата фирма разполага с високо квалифицирани специалисти, специализирани в различни сфери на хардуера и софтуера, така  че да можем да предложим квалифицирана помощ както при изграждането на компютърни и сървърни системи, така и при поддръжка на различните видове операционни системи като Windows, Linux, *BSD, MacOS .